Nový web
Přidat příspěvek
Nový web - Reakce
06.02.2010 11:04 - henika
|
Na novom webe by som uvítala, keby nový diskusný príspevok sa objavil hneď na začiatku, myslím ako prvý. |
07.02.2010 10:10 - admin
|
Pokud půjde vše tak jak má, tak během jednoho týdne budou stránky přepnuty do nového. Ceny do únorové soutěže jsou již na webu k nahlédnutí: http://www.cokl.cz/clanky/unorova-fotosoutez/ . Diskuzní příspěvky se budou zobrazovat nahoře :-) Ale změn bude mnoho, takže nechte se překvapit... |
27.01.2010 22:11 - netová fota
|
ano, mohu potvrdit, že ty fotečky co tam byli mě také došli na mejl, díky za vymazání, nebylo by to vůči ostatním spravedlivé, to by si moh každý něco stáhnout a chlubit se cizím peřím, jen nevím, kdyby jsme si třeba stáhli všichni stejnou fotku a se stejnou soutěžili, jak by jste pak vybrali výherce? Díky za výmaz, také již včera jsem se na to koukala a chtěla vám písnout |
madareko![]() |
28.01.2010 09:58 - otázka
|
chci se jen zeptat, mám svoje webové stránky a kdybych se s vámi chtěla nějak spojit, co by to obnášelo? Nebo často pořádám soutěže, ale ceny a vše hradím ze svého, a de facto z toho nic nemám, jen dobrý pocit, že lidi jsou na mých stránkách, jak mám najít někoho, kdo by daroval něco do soutěže? Třeba bych mohla na mé stránky umístit Váš banner a vy mi za to dali nějakou cenu do soutěže. Já teprve začínám, tak se v tomto moc nevyznám, dělám to jen pro radost a mé pejsky, tak vás moc prosím o radu, třeba i na email. Děkuji předem |
strnadka![]() |
28.01.2010 09:47 - admin
|
to Vám taky mohu tvrdit, že ty fotografoe jsou moje, navíc autorem těch fotografií bylaAngličanka, takže pochybuji, že mohl-a nějak dokázat autorství nebo souhlas se zveřejněním. Ať teda když je autorka daných fotografií, at nám ukáže originál, bez úpravy, v daném rozlišení a bez zmenšení a přidání barev, tyto fotografie jistě mít nebude, to má jen pravý autor. |
strnadka![]() |
06.02.2010 09:55 - .
|
kdy bude ten nový web? Kdy se ho dočkáme? Už se nemůžu dočkat jaké změny budou. A kdy se objeví nové ceny do fotosoutěže na únor? |
28.01.2010 09:03 - Admin
|
Z webů které kopírují naše nápady nemá cenu si brát příklad. Jinak co s týká fotografií, i když je z Vás někdo mohl dostat emailem, tak to neznamená, že je sem nemohl vložit vlastník těchto fotografií. Již sem ověřil autorská práva, bohužel fotky jsem odstranil než se mi dostalo odpovědi. Tímto se omlouvám naší uživatelce za odstranění těchto obrázků. |
admin ![]() |
28.01.2010 10:34 - Admin
|
autor fotografií: http://www.ladybeetle.name/ , co se týká soutěží a dárků, tak je to o sponzorech. Musíte někoho oslovit a vyjednat podmínky. |
admin ![]() |
27.01.2010 22:36 - body
|
já bych uvítala, aby se tady na stránkách dali sbírat body a za to byli dárky, tak jak je to na jiných stránkách, to by vám hodně zvýšilo návštěvnost stránek, a dárky něco pro psi, hračky a tak, tak jak hafíci.cz, a kdyby si každý jak tam mohl založit svůj profilek. Mrkněte na konkurenci a vemte si příklad, jejich stránky díky pár dárkům navštíví stovky lidí za den, a také že mohou hodnotit profili druhých atd, koukněte tam |
strnadka![]() |
03.02.2010 14:02 - Autor nekomunikuje?
|
Co se ho na to přímo zeptat jako moderátor aby se k tomu vyjádřil? |
27.01.2010 17:02 - admin
|
myslím, že to pouze zamlouváte, protože tyto fota jistě musíte znát, už 2 roky kolují po netu, a chodí emailema. A jak mám vědět jméno autora, když to koluje všude po netu bez uvedení autora, jako zábavná fota |
arny ![]() |
27.01.2010 15:45 - Admin
|
Jsou tam proto, že nemůžeme projíždět internet a kontrolovat, zda někdo náhodou nevložil nějakou quot;kradenouquot; fotku. Většinou nám lidé píší na email, uvedou odkaz na fotografii, případně nám sdělí jméno uživatele. Ale prosím držme se tématu diskuse. Děkuji |
admin ![]() |
27.01.2010 15:24 - fota z netu
|
admin, tak proč tam stále ty fota z netu jsou? Proč je nesmažete? myslím od tohoto uživatele - LBeetle@seznam.cz |
arny ![]() |
27.01.2010 13:37 - Admin
|
k cenám - ceny průběžně měníme, jednou pro větší plemena, jednou pro menší. Do budoucna budeme vybírat výrobky tak, aby se hodily jak pro menší, tak větší psy. |
admin ![]() |
27.01.2010 13:30 - Admin
|
Před vložením fotografie do soutěže je upozornění. Pokud účastník vloží fotografii, prohlašuje tím, že fotografii pořídil sám atd. Pokud přijdeme na to, že fotka je stažena z internetu, ihned mažeme. Pokud uživatel vloží takovéto fotografie znovu, tak bez náhrady rušíme účet. |
admin ![]() |
27.01.2010 13:29 - Terka
|
Ještě mě napadlo, že by možná i ostatní ocenili, kdyby byly soutěže rozdělené na malá a velká plemena. Ceny jsou opravdu krásné a honosné, ale užitečné třeba jen pro větší pejsky.Co kdyby byly ceny o trošku menší, ale dvě a vyhrávali by každý měsíc dva pejskové? |
Aggyes![]() |
27.01.2010 13:01 - stáhlé fota z netu
|
Včera se tu objevili nové fotografie ve fotosoutěži, stáhlé z netu, došli mi už několikrát emailem, tohle řešíte jak? |
arny ![]() |
27.01.2010 12:34 - haha
|
já bych také komentáře bral, právě jsem se u jedné pěkně pobavil, ta je fakt suprová, mohl bych jí pochválit, to se fakt autorce povedlo, nevím jestli se to může sem napsat kterou mám na mysli, tak to raději nepíši, ale myslím že každý tuší. Jen bych chtěl touto cestou autorce napsat, že takové velké psi mít doma, to musí být pěkná starost a také asi pěkně poničený dům, když vidím foto, tak je jasný, že mohou asi doma vše, navíc jsem se pozastavil u značky krmiva, takoví psi toho musí spořádat a moc mě potěšilo, že nekrmí obyčejnými dreky ale vybrala kvalitní značku. Omlouvám se, ale kam jinam než teda sem, mám napsat komentář? Dále chci pochválit ještě jednu fotografii, ale nevím jak ji popsat abych teda nejmenoval, je na ní krásný pejsek ze předu a má nádherný kukadla, autor či autorka vystih super okamžik ty dvě jsou nejlepší, jediný co jsem ohodnotil, zatím třeba ještě něco pěkného přibude. Dovolil jsem si to sem napsat, protože jistě tyto 2 fotky nevyhrají, protože mají horší kvalitu, což u vás je víc, než co na dané fotce je, což nevím, ale nejsme na profi stránkách, ale samozřejmě máte svůj názor na dané fota, tak vyberte dle svého Také bych i uvítal nahrání fotek ukončit dříve a k poslednímu v měsíci to uzavřít hodnocení a pak by jsme jen čekali na výsledky. Ještě u té druhé bych rád znal plemeno, ale jak se to bez těch komentářů mám dozvědět? |
Uživatel 6602![]() |
Diskuse - nejnovější příspěvky
pejskům by nemělo přijít do misky nic, po čem by mohli mít zažívací potíže...je jasné, že to je pro každého z pejsků jiné... |
Souhlasím, je to pravda, že se spolu mohou mít rádi tito odvěcí nepřátelé. Naši fenku jsme museli naučit snášenlivosti s kočkou, která je u nás o několik let dříve než Ťapina, teď spolu občas spáva.. |
Čokoláda je pro psa jed, rovněž tak sůl. |
Je asi vhodnější pejsky odměnit pamlskem pro ně určeným. Byla by věčná škoda způsobovat našim miláčkům vědomě problémy. |
Policista sedí v parku na lavičce a usedavě pláče. I jde okolo pocestný a ptá se: -Copak se vám stalo? -Ale zaběhl se mi služební pes. -Vidím, že máte svého psa rád. Ale nebojte se, on určitě t.. |
Tak tedy přeji hodně trpělivosti. Snad se vám podaří pejska přesvědčit o dobrých úmyslech... |
měla jsem odvás z utulku pejska ale přejelo miho auto tak jsem hledala vše stranky eale nemohu se naně dostat.... uz je asi nemate s pozdravem martina hanusova hlinsko |