Krmivo Brit Care diskuse

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s krmivem Brit Care a jaký máte názor na toto krmivo. Četla jsem nějaký recenze a docela toto krmivo vychvalují. Uvažuji o změně granulí proto bych si ráda přečetla nějaké vaše zkušenosti...díky

Přidat příspěvek

Sledovat toto fórum   Bookmark and Share
reklamy

Krmivo Brit Care diskuse - Reakce

24.01.2010 20:47 - henika

V sekcii Články je prísevok
Superprémiové granule pro psy Brit Care Light a Brit Care Vension. Dobre je si ho prečítať, je dobrý.

henika
reagovat »

21.01.2010 16:50 - brit

také jsem koupila Brit Care Adult Large Breed ale mým psům to nechutnalo, mají nejraději royal canin max32

jessynka
reagovat »

20.01.2010 19:21 - Petra

díky za odpovědi, zajímavé čtení, určitě objednám a vyzkouším ...

Petra
reagovat »

20.01.2010 14:27 - Brit care

Já mám fenku alergičku, nemůže vařené maso, má silnou alergii na vše, v čem jsou stopy kuřete a navíc má vadu, která ji omezuje v pohybu (tj. musím hledět i na energetickou hodnotu). Po všech peripetiích od zažívání přes tloustnutí až po nechuť k jídlu (protože na veterinární dietě si prostě nepochutná), jsem se jako nedůvěřivec nechala zlomit k Brit care (100% lamb) a musím říct, že měnit už nebudu. Jednak jí chutnají (už máme několikátý pytel a baští je i samotné), druhak na její krátké tvrdé srsti byl hned vidět efekt lososového oleje (stejně jako se na ní ihned projeví jakýkoliv nedostatek), bobky nemá jako slon a nenabírá po nich, přestože to nejsou vysloveně lightky (z toho soudím, že to zřejmě nebude jen samotné obilí). Pytel je protipotící, má ergonomické ucho, granule jsou hladké, čisté, žádné kilo drti na dně, nejsou nasákavé, aby nabíraly stonásobný rozměr po vteřině kontaktu s vodou a vyhovují i pár dalším kamarádům, kteří mají kožní problémy a vyzkoušeli to. Mám z nich celkově příjemný pocit po otevření pytle, působí čerstvě a čistě, narozdíl od zahraničních krmiv, která se tahají od sušiček po celé Evropě sem a tam. A ruku na srdce..1000Kč za 12kg není 200Kč za 25kg z Kauflandu. Nikdy jsem nehledala levnou variantu, abych na psu ušetřila, ale v tomto případě pro mě ten výsledek cenu mnohonásobně převyšuje. Tak ať šmakují :)

Uživatel 1177
reagovat »

19.01.2010 15:21 - OOO

ahoj, já kupuji granule Brit Care Adult Large Breed. Máme dobrmana a granule mu vyloženě chutnají. Jenže není pes jako pes, jednomu chutná a druhýmu zas chutnat nemusí. Nejlepší bude ho prostě vyzkoušet. Ted jsou novinky: Brit Care Vension a Brit Care Light.

Admin
reagovat »

Kam dále?

Diskuse

Diskuse - nejnovější příspěvky

12.03.2010 18:09:06 - Pes a cizina

opřimlouvám se za psa. Do letedla ne.Stress z letu a je sám v nákl. prostoru. Loni my se psem v Chorv.Potřebuješ týden staré potvr. od veter.že je zdráv,to zapsané v psím průkazu a my byli už se pse..

12.03.2010 18:02:17 - Spotřeba granulí

Ahoj,prosím zajímalo by mne jak dlouho lze nechat otevřený pytel s granulemi.Obchodník povídal,že po měsíci granule tzv. žluknou. Jak dlouho spotřebujete granule po otevření pytle ? Děkuji Martina..

11.03.2010 16:04:37 - Jack Russel Terier

Nabízím čistokrevná štěnátka JRT bez PP.2 pejsky.Jsou velmi pěkně stavění,hladkosrstí,bílí s hnědými znaky,očkovaní,odčervení,vychovaní v bytě.Oba rodiče s výbornou povahou,matka s PP,otec po rodičí..

10.03.2010 15:16:22 - Ano

pejskům by nemělo přijít do misky nic, po čem by mohli mít zažívací potíže...je jasné, že to je pro každého z pejsků jiné...

10.03.2010 11:14:52 - Jenom naši Micku

Souhlasím, je to pravda, že se spolu mohou mít rádi tito odvěcí nepřátelé. Naši fenku jsme museli naučit snášenlivosti s kočkou, která je u nás o několik let dříve než Ťapina, teď spolu občas spáva..

10.03.2010 00:10:03 - Čokoláda+sůl

Čokoláda je pro psa jed, rovněž tak sůl.