Diskuse » Stafordšírský bulterier » Stafordšírský bulterier Diskuse

Diskuse Stafordšírský bulterier

reklamy

Diskuse Stafordšírský bulterier - Reakce

05.03.2010 12:31 - Moc pěkní

uvažuji že si koupím takového pejska je krasný.

Eva
reagovat »

04.11.2009 23:52 - Prosím o radu!!!

Ahoj, jsem 4 měsíční STB jménem Rita, mazlík celé rodiny. Panička miluje zvířata a hlavně psy. Od mala jí dělali doma společnost. Jsem sice její první psík, kterého vychovává sama, ale při výběru chtěla jen a jen mě a slíbila si, že se bude snažit. Panička si myslí, že je autorita, ale já tvrdím, že jsme na stejné úrovni. Od toho se odvíjejí různé problémy. Např. když mě pokárá, tak začnu štěkat a kousat nebo když usne, tak přelezu z pelíšku do její postele a nenápadně ji vystrkuju. Mám doma 2 letého kamaráda yorkšíra, s kterým běhám denně na velké zahradě. On se mi ale spíše vyhýbá, protože ho při hraní pořád koušu. Kamarádím se všemi pejsky, hlavně s 5 měsíční Aurou amerického staforda, ale s tou se vidím jen občas. Už jsem komplet naočkovaná a chystám se s paničkou začít chodit na cvičák. Panička je důsledná a vždy mě kárá a chválí v pravý okamžik. Prosím o nějaké praktické rady, jak u paničky zvíšit autoritu.

reagovat »

09.02.2009 12:33 - Chelsea

Dobrý den,zdravím všechny majitele stafíků.Máme doma 7 týdenní fenečku.Je to naše zlatíčko.Chtěla jsem poprosit o radu.Naše malá princezna pořád kouše všechno a všechny,teď přidala i vrčení a to někdy i mimo hru.Je to normální nebo se mám bát do budoucna její agresivity.Děkuji za radu.

reagovat »

14.04.2009 12:02 - E

No u stafbulíka mě tohle teda dost překvapuje...
Každopádně jí musíte ukázat, kdo je ve Vaší domácnosti pán a takovéto manýry IHNED zakazovat!!! Stafbulíci jsou sice mazlíci, ale povahová nevyrovnanost se může objevit u každého plemene a je třeba ji \\quot;odorvnat\\quot;, jinak můžete mít problém, až bude pes dospělý.. Doporučuji nějaký cvičák, měli by Vám poradit...

Elise
reagovat »

11.08.2009 11:02 - stb

Ahojte.ja mam teraz 2-mesacneho psika,,je hravy a tiez kuse, ale mam ho stale na ococh,zakazem mu co ma zakazane.poviem len fuj a viac sa toho nechytí v ten den....papuce mam na chodbe ,zatial mi nic nedotrhal.ako kolega predomnou vravel,ja som s nim stale v kontakte a vonku...az na vecer s nim chodim domov a to je unaveny,spi az do rana do cca 05.00hod.to ho idem potom vencit.ja ho zamestnavam ,samozrejme na kusanie mam tri hracky s ktory mi sa hra, ak zacne kusat nieco co nema,tak mu hodim hracku...pri hrani ked je rozčerteny,tak aj ja mam skrabance a vrcí,to patrí k hre,ale ked poviem fuj prestane,pohladkam ho a dam mu pamlsek...som rad ze som nasiel tuto stranku..ja som zaciatocnik,je to moj prvy pes,ale ak sa mu budes venovat toho polroka najmenej,tak sa ti to vsetko vrati v podobe mazlíčka...

reagovat »

31.01.2009 15:09 - Pepa

ahoj potrebuji radu... nemel jsem jeste zadneho psa ale ted sich si chtel koupit SBT myslite ze je to dobry napad? cas bych na neho mel a zahradu mame taky velkou,ale chtel bych se zeptat jestli tenhle psik neni nejak agresivni a nebezpecny diky za rady.

reagovat »

14.04.2009 11:59 - Elise

Dobrý den,
osobně mám doma stafbulíka a znám spoustu lidí, co jej mají doma taky.. O agresy nemůže být u stafbulíka řeč.. Jsou to mazlové.. Jen někteří jedinci mají problémy se psy, ale když ho budete jako štěně dostatečně socializovat a brát mezi jiné pejsky(ideální jsou například cvičáky, kde se může seznámit se spoustou pejsků..), tak ani se psy nemají problém:-)
My jsme si toho našeho pořizovali jako mazla(neměla jsem tenkrát ani ponětí, že nějací novináři ho rádi zařazují do quot;bojovýchquot; plemen) a musím říct, že ještě předčil moje očekávání.. Rozhodně bych neměnila, je to náš mazlík a vlastně i našeho širokého okolí:-)

Elise
reagovat »

03.01.2009 10:51 - Kauli

Dobrý den, mohli by jste mi prosim poradit? O velkych prazdninach podnikam cestu do zahranici konkretne Mexica po dobu jednoho mesice a chci se zeptat co je pro 7mesicniho psa prijatelnejsi. Vzit ho s sebou - dlouha cesta v letadle a tak dale nebo ho nechat u rodiny kterou zna a o psa se umi postarat... (to štěně ještě nemám právě se rozhoduji jestli nebude lepší ještě chvíli počkat a pořídit ho až po té cestě do zahraničí opravdu nevím jak to 7mesiční psi snáší být mesic bez pána tak prosim poraďte) Děkuji

reagovat »

23.07.2008 15:30 - Nas mazlicek

Dobry den, mozte mi, prosim niekto poraddit kolko krat denne by sa malo krmit stena nad 4mes? Nazory sa rozchadzaju, niekto hovori, ze staci 2 krat denne, ino hovoria 3-4 krat. Ako je to s mliecnymi vyrobkami a vajickami?
Dakujem krasne

reagovat »

03.07.2008 21:39 - pomoc!!

Mohl by mi někdo poradit?? Máme si pořídit psa a líbí se nám toto plemeno ... Není agresivní k jiným zvířatům?? Je vhodně na dog frisbee nebo agility??

reagovat »

22.05.2008 15:38 - Pomozte

Dobry den!Prosim vas za 12.mesicniho pitbula ktery potrebuje domov.Je ze Slovenska.30.5 bude v cechach.Moc vas prosim dejte mu sanci

reagovat »

10.12.2007 14:43 - Láďa

Mám dotaz . Je STB pes vyloženě do bytu , nebo může být na zahradě a mít kotec s vyhřívanou boudou ?

reagovat »

18.11.2007 19:02 - Lenka

Chtěla jsem se zeptat,nevíte někdo, kdy se SBT začnou lámat ouška? Máme fenku rok a půl starou a stále je má postavené nahoru. Když byla štěnátko, tak je měla zlomené, ale potom se jí postavily a od té doby je má nahoru. Předem děkuji za odpověď.Lenka

reagovat »

20.11.2007 12:31 - Elise

Ahoj Lenko, asi tě zklamu, ale myslím si, že už se jí uši nezlomí! Na to už je v roce a půl pozdě... Zkuste jí je lepit, možná to trochu pomůže.

reagovat »

21.11.2007 18:55 - Lenka

Eliško, moc děkuji za odpověď.Tak to neva, uši ji lepit nebudem. Na výstavy stejně nechodíme a mazlíček to bude pořád stejný.Děkuji moc.

reagovat »

12.11.2007 17:14 - Tomas

Ahoj lidi sice mam Anglickyho bulika a le staf semi libi ted budeme mit stenata a az budou u novejch panicku tak si poridime jeste stafa at nasi fence neni smutno

reagovat »

12.11.2007 12:53 - Šárka

dobrý den, prosím o radu. Máme fenku staforda jsou jí asi 4 měsíce. co se týče povelů a poslouchání jde všechno dobře, problém ale je když je sama na zahradě u domu zničí na co přijde.Chtěla bych se zeptat jestli je to jen takové období, které zase přejde nebo co proti tomu mám dělat.Moc děkuji za odpověď

reagovat »

12.11.2007 20:34 - Lenka Ďuriánová

Šárko, máme doma SBT rok a půl starou a když to na ní přijde, tak to stojí za to.Ale myslím, že to dělají když má málo pohybu nebo když se nudí. Nám dříve vytahovala cibulky různých kytek, ale od toho už je snad klid.Opravdu to potřebuje pohyb- vlastní zkušenost. tak hodně zdaru a pevné nervy.

reagovat »

13.11.2007 10:07 - šárka

Tak to se máme asi ještě na co těšit :-).Jinak moc díky za odpověď... Asi se s tím budu muset smířit...nic jiného nezbývá

reagovat »

28.10.2007 22:30 - Alda

Ahoj,mam doma skoro 2 leteho STB pejska Dagiska,toto plemeno vrele doporucuji vsem!milovnikum psu!Pro me,je neco taaak uzasneho!je to tak moc hodnej pejsek,uplne jsem mu podleh.Mame ho jeste s yorksirem,a super!to jsou kamaradi:)

reagovat »

25.10.2007 23:56 - co se deje

tak lidi, kde to vazne, ta diskuse? jen par pirspevku za celou dobu?

Lucie Liskova
reagovat »

31.07.2007 11:58 - Lucie Liskova

Ahoj vsem, mam taky doma tohle uzasne plemeno. krasne stafbuli holky Dastynku a Milinku, ted na srpen, planujeme kryti nasi Dastynky a moc se uz tesime na stenatka. S holkama chodime na vystavy a hodne do prirody, aby se vylitaly.Jsou to hrozny spaci.A totalni zavislaci na panickach.

reagovat »

05.11.2007 20:25 - hledám

dobrý den chtěla jsem se zeptat zda máte ještě štěňátka tehle rasy a v jaké cenové relaci se pohybují pokud jsou na prodej děkuji za odpověď

reagovat »

19.07.2007 23:14 - prodam stene staff. bulteriera

prodam stene staffordsirskeho bullteriera,cerny pejsek,stari 8 tydnu,odber ihned.cena 5 tisic.721966723

reagovat »

18.06.2007 11:56 - Zuzana

Elise dodatečně děkuji za povzbuzení:-) sdílím tvůj názor.

reagovat »

25.05.2007 09:58 - Elise

Zuzano, pokud už zkušenosti se psy máš, tak není problém pořídit si(či začít chovat) SBT. Jsou to zlatíčka, jen potřebují pevný výcvik, dobrou výchovu a taky pohyb... Pokud jsi schopná těmto psům toto všechno zajistit, tak v tom nevidím problém;-)

reagovat »

31.07.2007 17:21 - sdilim nazor s Elis

taky si myslim, pokud uz fakz zkusenost se psy mas a rozodne nechces, zadneho pidi psa typu jork, tak stafbula vrele doporucuju, ja mam dve a jsem s nima spokojena. Sama je cvicim, jelikoz jsou to vnimavy hafici a poslechnou. Jde jen o tu duslednost a musis jim doprat pohyb a pokud mas moznost s hafem nekam vyrazit do prirody, tak super. Ja mela krizenku bigla a s temahle hafikama, je to nebe a dudy, uplne jina povaha a jsou strasne mazlivy a co je hlavni mam je porad u nohy a na prochazce si me strezej. Chodime hodne do prirody, jelikoz bydlime u Prokopskyho udoli a bydlime v byte. A pokud preci jen jsou doma tak spej. A dokazou se prizpusobit tvemu dennimu rezimu. Uplne sem tomuhle plemeni podlehla a uz bych nemenila.

reagovat »

06.05.2007 16:16 - Zuzana

Díky za rady.

reagovat »

04.05.2007 21:22 - Zuzana

Nepotěšili jste mne... ale zeptám se tedy jinak. Jsem velmi aktivní, milovnice psů, ale nechci mazlíčka ve stylu jorkšíráček a spol. Jaké tedy plemeno doporučujete? když se to vezmě kolem a kolem tak by se o každém plemenu dalo napsat že nemá přijít do rukou nezkušenému chovateli. Díky

reagovat »

08.01.2008 13:25 - Zuzce

Musím říct, že jsme si s partnerem pořídili jako prvního pejska stafbula a myslím, že jestli jsi rozhodnuta se tomu psu věnovat a zjistila jsi si co tě přibližně čeká, rozhodně tě potporuju. My máme fenečku, Melory, je neuvěřitelně chytrá, když se tomu psu věnuješ, dokáže se naučit cokoli, je pravda že je dost závislá na nás obou a taky že vyžaduje opravdu silné nervy a trpělivost, ale stojí to za to. Je miláčkem snad celé rodiny a nejvíce jí fascinují děti, je to vážně mazel.

reagovat »

04.05.2007 00:09 - Chce to rozum do hrsti

Ja mam temer 3-leteho pesana SBT s PP. Urcite bych doporucil toto plemeno zkusenejsim pejskarum. (nemyslim ty pejskare, ktery doma spi na jorksirovi) Stafici potrebuji dusledne vedeni od malicka, jsou perfektne ucenlivi, ale OHROME CITLIVI na jakekoli uhozeni, ale naopak i na pohlazeni, zamrkani, vstricny hlas a cokoliv, z ceho vidi zajem o ne samotne. K veci -podmanit si psa umi kazdy krupan, ale ziskat si ho po kamaradsku, tak to je hodne o zkusenostech. Jak na to? - zakladni poslusnost s duslednym pristupem, triky s pamlsky, spolecne hry (hrani upevnuje vztah psa k panovi v dobrem sl. smyslu). Toto plemeno si zaslouzi pana s dobrou dusi, jit na to po dobrem a pak si uzivat spolecne pratelstvi na 100% oddaneho psiska. Ale je to psisko, ktere je moc a moc zavisle na panovi. Nikomu bych nedoporucil tohoto mazla na 12hodinove zavirani doma, kdyz je pan v praci.

reagovat »

03.05.2007 20:22 - Zuzana

ahoj je chovatel začátečník vhodný pro toto plemeno? díky

reagovat »

27.02.2008 21:11 - jiri

S důsledností, láskou, porozuměním a trpělivostí, když respektujete rady, to jde.

reagovat »

13.01.2008 11:00 - Monika

ahoj zuzano, toto plemeno nie je vhdne pre zaciatocnikov, potrebuje tvrdy vycvik a pevnu ruku, moj brat ho mal ako zaciatocnik a psik velmi rychlo skoncil u mna, no nakolko mam doma okrem neho aj dalsich...nemozeme ho mat dlho, zle sa vychovavaju no ked su dobre vychovany.....su verny, oddany a poslusny

reagovat »

17.03.2007 09:50 - jsem mazlíček

Jmenuji se Honolulu a jsem STB,mazlíček celé rodiny, umím všechno,co zrovna chci, také spím s paničkou v posteli.Miluji všechny své páníčky a pejsčí kamarády v okolí, jsem zamilovaná do bulíka Spooka a on do měm já jsem tmavá, on bílý, nemá to chybu. Také mám kamarády vlčáka Ziba a Chroma, mají mě také rádi i piškoty, které jim nosí panička. Mám teď trošku problémy se zadními nožičkami a tak mě panička nosí do schodů. Mám 18 kg a tak se do 2 patra pronesu.
Zdravím všechny pejsčí i člověčí kamarády.

reagovat »

21.02.2007 18:42 - Zajimave!

Az naberou stranky objem, tak to budou urcite moc moc dobre stranky!!!

reagovat »

Přejít na stránku - Stafordšírský bulterier

Stafordšírský bulterier

Stafordšírský bulterier

Stafordšírský bulterier je známý svou bezmeznou odvahou a houževnatostí. Stafordšírský bulterier je vysoce inteligentní a velmi ..

Diskuse - nejnovější příspěvky

29.07.2010 09:05:35 - Zastřelil psa

pokud Vám není lhostejné chování p.Mrázka a ti co ho znají ví,že to udělá znovu a příště to nemusí být pes, je potřeba něco dělat.Jednotlivec nezmůže nic,vítá se každý nápad.Mrkněte na petici ..

28.07.2010 12:15:26 - Výchova, výcvik psů zdarma

Nabízím poradenskou činnost ve výchově a výcviku psů zdarma. (Praha 4) www.vycvikzdarma.estranky.cz tel. 725 648 834

27.07.2010 18:37:29 - Fena po porodu

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně naší fenky \"tříletý Howavart\" ,včera porodila štěnňata a od prvního narozeného vrčí a nechce nás k sobě i štěňatům pustit. Zatím jsme to řešili že jsme ji pom..

27.07.2010 17:08:36 - Ztratilo se nám štěnátko

Dne 21.7.2010 se nám ztratilo 4 měsíční štěnátko.Je to kříženec labradora a německého ovčáka.Slyší na jméno Bord.Je čšrné barvy s bílou náprsenkou pod krkem.Kdokoli by měl nějaké informace volejte!!..

27.07.2010 10:30:03 - Zastřelen pejsek

Zdravím, v neděli došlo k incidentu ,kdy šli 3 dospělí se projít s 3.měs štěnětem německého křepeláka a sotva roční fenkou jagdteriéra,oba hodní a poslušní,ale na cestě byla slepice a pejsci ji zač..

25.07.2010 18:23:21 - Podvod v hlasování

jsou tady noví lidé co podvádí v hlasování,za tři dni 30 bodů,to nemají ostatní skoro za celý měsíc,toto opravdu není možné.

25.07.2010 16:46:36 - Žádne psi nejí

Pani Marii Znám moc Dobře Žádne psi nejí!!!! Pouze je podávala aby si mohla vydělat na živobytí!!! a Jestli vy to nechápete tak mě to je rozhodně jedno! Ze psema uš jinak skončila! Její manžel serg..

Diskuse Stafordšírský bulterier

Stafordšírský bulterier